Приятели

През първата учебна година в Училището за родители на Перно Рикар се включиха Йордан Йовчев, Белослава, Параскева Джукелова, Елен Колева, Мая Бежанска, Дарин Ангелов, Таня Карабелова, Китодар Тодоров. Настоящи или бъдещи родители, българските знаменитости участваха в игровите беседи на Виргиния Захариева, Петър Кралев и Мадлен Алгафари.

В последствие за нашите родителски срещи в бар създадохме две тематични книжки – за учители и за родители, за което в кампанията се включиха Яна Алексиева, психолог в асоциация “Родители”, Драгомир Симеонов, журналист и Емил Джасим, учител и програмен директор на Центъра за образователни иницативи. Продължихме и със съставяне на всички необходими материали за провеждане на самостоятелни родителски срещи от началните учители, които ще намерите във Вход за Учители.


Емил Джасим
Емо, учител по рождение

Организира и участва в родителски срещи вече 10 години. Вярва, че учителите и родителите имат обща задача - да направят децата си по-добри и успешни самостоятелни хора.


Яна Алексиева
Яна, детски психолог и родител

Професионалната практика на Яна е свързана с различни форми на по-доброто общуване между родители и деца, както и с изграждането на истинските семейни връзки.


Драгомир Симеонов
Драго, журналист и баща на две деца

Драго става част от родителските срещи в бар на Перно Рикар, за да помогне със своя родителски опит и да предаде посланието на кампанията на повече родители.


Мадлен Алгафари
Мадлен, психотерапевт, писател, режисьор и родител

Тя се занимава с групови и индивидуални терапии. Организира семинари, които нарича самостроителници и вярва, че начинът по който мислим, се превръща в начина, по който живеем.


Петър Кралев
Петър, психотерапевт и преподавател в Института по психотелесна психотерапия, София

През 12 годишната си практика Петър се занимава със зависимости, психология на личността, психологично консултиране, психология на малката група и вярва, че превенцията е верният път за разрешаването на различни проблеми.